reviews

Ervaringen van onze gasten

Cijfer: 9,8

September 2021

Niets dan lof, alles top, geweldige gastvrouw en -heer. In heel rustige, mooie woonwijk aparte studio met echt alles aanwezig. Chapeau

Emile en Riet

Cijfer: 9,2


augustus 2021

Ruime, comfortabele en smaakvol ingerichte studio met televisie en goede wifi. Goed bed, zeer complete keukeninrichting, een fijne douche. Veel privacy en parkeerplaats op eigen terrein. Mooie tuin met gezellige zithoek. Vriendelijke, gastvrije en behulpzame eigenaren. Openbaar vervoer naar het centrum van Rotterdam (trein en tram) op loopafstand evenals restaurants, winkels en terrassen. Dichtbij de Rotte en de Bergse plassen, goed uitgangspunt voor mooie fietstochten.

Bernadette en Edwin

Cijfer: 10

Juni 2021

In het drukke maar ook gezellige Rotterdam vindt je in de achtertuin van de eigenaar een oase van rust en ruimte. Een prachtige en ruime studio, modern en van alle gemakken voorzien. Heerlijk bed, keuken, en een royale bank. Je kunt ook gebruik maken van de tuin en de lounge. Ideaal om Rotterdam te ontdekken, maar ook vlak bij de Rotte voor een mooie fietstocht. Winkels en restaurantjes in de buurt, dus alles wat je nodig hebt voor je verblijf. En aardige gastheer en gastvrouw, top B&B!!

Mieke en Hugo

Cijfer: 9,8

Mei 2021

Ik heb er een geweldig verblijf gehad.

Er is door de eigenaren aan alles gedacht.

Alles is aanwezig wat je nodig hebt,

tot aan een gezellig bloemetje toe.

Het is er rustig wat de nachtrust ten goede komt.

De B&B bevindt zich in een gezellig gedeelte van Rotterdam. Kortom een aanrader!

Karin

Cijfer: 9,8

Maart 2021

Mooie studio, nog nagenoeg nieuw. Als ik had gewild had ik mijn maaltijden kunnen koken. Het voelde als thuiskomen. Super vriendelijke eigenaar. Van alle gemakken voorzien. Fijne bedden. In een mooie rustige wijk, dichtbij station en winkels. Parkeren op eigen terrein. Ik zou het zo nog een keer boeken.

Simone